prBAS ISO 24557:2026
Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:13
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:31.10.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki
Apstrakt
This document specifies a routine reference method for the determination of moisture content of pulses.
This document is applicable to chickpeas, lentils, peas, lupinus and all classes of beans with the exception of soybeans.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 24557:2024, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се