nsBAS ISO 9232/A1:2025

Jogurt - Identifikacija karakteristika mikroorganizama (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) – Amandman 1: Uključivanje ispitivanja performansi hranjivih podloga i reagensa


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:8
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:04.04.2025
Predviđeni datum naredne faze:03.06.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt

Životni ciklus
00
10
20
30
40.20 - Javna rasprava o nacrtu BAS standarda (nsBAS) 04.04.2025
50
60
90
95

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 9232:2003/Amd 1:2023, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se