nsBAS ISO 9232/A1:2025
Jogurt - Identifikacija karakteristika mikroorganizama (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) – Amandman 1: Uključivanje ispitivanja performansi hranjivih podloga i reagensa
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:8
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:04.04.2025
Predviđeni datum naredne faze:03.06.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane
Apstrakt
Životni ciklus
00
10
20
30
40.20 - Javna rasprava o nacrtu BAS standarda (nsBAS)
04.04.2025
50
60
90
95
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 9232:2003/Amd 1:2023, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se