prBAS EN ISO 712-2:2025

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 2: Automatic drying oven method (ISO 712-2:2024)


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:12
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:21.11.2024
Predviđeni datum naredne faze:20.03.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki

Apstrakt
This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven. This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour. The method does not apply to maize and pulses. NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 712-2:2024, identičan
ISO 712-2:2024, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se